Előfizetői tartalom

Kifogyott az ország az üzemanyagból? - Betett a szerdai roham a MOL-nak

Portfolio
A szerdai adóemelés előtti utolsó pillanatokban akkora volt a lakosság és a nagyfogyasztók igénye a benzin és a gázolaj iránt, hogy soha nem látott fennakadások keletkeztek az ellátásban. Somlyai Dóra, a MOL magyarországi kommunikációs igazgatója kérdésünkre cáfolta, hogy a készletekkel bármi probléma lett volna, azt azonban elismerte, hogy a szűkös tankautó kapacitások miatt nem tudtak minden igényt maradéktalanul kielégíteni.

Brutális mértékben drágult a benzin és a gázolaj szerdán 0 órától a magyar benzinkutakon, mivel nemcsak az üzemanyagok jövedéki adóját emelte a kormány 5.5-5.5 forinttal, hanem 20%-ról 25%-ra emelkedett az áfa kulcs is.Kapcsolódó cikkünk2009.06.19 06:20 Kapaszkodj meg: óriási benzináremelés jön!Logikus lépés volt bárki részéről kedden csordultig tankolni az autót valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés