Előfizetői tartalom

Miben látja a növekedés lehetőségét az RFV?

Portfolio
Tegnaptól kezdődött az RFV részvények másodlagos kibocsátása a BÉT-en, melynek apropóján a társaság igazgatóságának elnöke és fő tulajdonosa, Soós Csaba állt a Portfolio.hu olvasóinak rendelkezésére. A befektetők megtudhatták, hogy milyen célt szolgál a jelenlegi tőkeemelés, a társaság vezetése mely üzletágakban lát növekedési lehetőségeket, milyen terjeszkedési terveik vannak, vagy hogy milyen profit marginnal számolnak az új projekteknél.

A társaság részvényeinek jegyzése hétfőn indult, és a túljegyzés miatt már szerdán zárul. A társaság vezetői bíznak abban, hogy a jegyzés lezárultát követő egy-két héten belül már lehet kereskedni az új részvényekkel. Az allokáció során a kártyaleosztás elve érvényesül, vagyis a kisbefektetők előnyben részesülnek, mondta el Soós Csaba olvasói kérdésre válaszolva....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés