Üzlet

Az Erste Befektetési Zrt. tájékoztatása Üzletszabályzatának módosításáról, valamint egyes Díjjegyzékeinek és Hirdetményeinek bevezetéséről

Portfolio
Az Erste Befektetési Zrt. (1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., tev. eng. szám: III/75.005-19/2002, tőzsdetagság: BÉT Rt., Deutsche Börse AG) közzéteszi, hogy 2009. szeptember 15-ével módosítja Üzletszabályzatát, amely alapján a formanyomtatványok kiegészültek új keretszerződéssel a Private Banking tevékenység keretében, valamint a Társaság közvetítőjének, az ERSTE Bank Hungary Nyrt-nek egyes függő ügynökei által alkalmazott szerződéses dokumentációval.

Ezen dokumentációhoz kapcsolódóan bevezetésre kerül ugyanezen naptól a vonatkozó díjjegyzék és ügynöki közös hirdetmények is, valamint megtekinthetőek az internetes szolgáltatással kapcsolatban bevezetett új díjjegyzékek is.

A módosított Üzletszabályzatot és mellékleteit, valamint a díjjegyzékeket és hirdetményeket megtekinthetik központi ügyfélszolgálati irodánkban vagy a vonatkozó ügynökhálózati egységeknél. Kérjük, hogy a módosított Üzletszabályzatot, mellékleteit és hirdetményeket - saját érdekükben - gondosan tanulmányozzák át. Amennyiben bármilyen kérdésük felmerül, munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre.

A módosított üzletszabályzat 2009. szeptember 15. napjától elérhető a Társaság ügyfélszolgálatán és a vonatkozó ügynökhálózatnál, valamint a Társaság internetes oldalán.


Erste Befektetési Zrt.
facebook_getty
wall street_shutterstock
Sundar Pichai, CEO of Google, getty
BET
Denso
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Tőzsdetanfolyam
Légy tudatos a pénzügyeidben, vedd a saját kezedbe az irányítást.
Egészségügy másképpen
Amerikai, nyugat-európai kórházi ellátás, havi 7875 Ft-tól.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Pénzügyi modellező

Pénzügyi modellező

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. szeptember 25.
Követeléskezelési trendek 2019
2019. október 1.
Öngondoskodás 2019
2019. október 16.
Budapest Economic Forum 2019
2019. október 17.
Portfolio-MAGE Ipar 4.0 konferencia 2019
facebook_getty