Előfizetői tartalom

Szakmai elismerést kaptak a Magyar Telekom vezetői

Portfolio
Szakmai elismerésben részesült a Magyar Telekom két felsővezetője a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) fennállásának 60. évfordulója alkalmából megrendezett jubileumi kongresszuson. Christopher Mattheisen elnök-vezérigazgató és Maradi István műszaki vezérigazgató-helyettes is megkapta a HTE jubileumi emlékérmét, szakmai munkájuk és az egyesület aktív támogatása elismeréseként.

Christopher Mattheisen elnök-vezérigazgató az emlékérem átvétele kapcsán elmondta:"Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy értékes elismerést kaptam egy olyan szakmai egyesülettől, amely irányt mutat a magyarországi információs társadalom fejlődésének. Iparági vezetőként úgy látom az előttünk álló legfontosabb kihívásokra és a kommunikációs piac robbanásszerű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés