Előfizetői tartalom

Mire készül Járaiék biztosítója? (Interjú)

Portfolio
Új nevet és új vezérigazgatót kapott a másfél évvel ezelőtt több neves gazdasági szakember és ismert közéleti személyiség által alapított hazai tulajdonú biztosítótársaság. A CIG Pannónia Életbiztosító Zrt. elnöki posztját továbbra is Horváth Béla, vezérigazgatói pozícióját viszont a szakmában ifjú titánnak számító Gaál Csaba tölti be. Utóbbival többek között a magyar életbiztosítási piac helyzetéről, a Pannónia Életbiztosító növekedési kilátásairól , nemzetközi terjeszkedéséről és tőzsdei bevezetéséről beszélgettünk. Gaál Csaba szerint az évtized második felétől az ügyfelek a külföldivel szemben kezdik a hazait keresni. Ezt a hullámot meglovagolva a Pannónia Életbiztosító nem kisebb célokat tűzött ki maga elé, mint hogy a tíz legnagyobb tőzsdei cég egyike és hosszú távon a legnagyobb magyarországi életbiztosító legyen.

Ambíciózus tervek - Új seprű jól seper?. Portfolio.hu: Milyen hangsúlyeltolódást hoz a társaság életében az Ön vezérigazgatói kinevezése? Gaál Csaba: Lesznek változások, de ez nem a kinevezésemmel, sokkal inkább azzal függ össze, hogy új életszakaszába ért a társaság, amikor is egyes változásokat meg kell tenni. Másfél éve működő cég vagyunk, gyakorlatilag...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés