Előfizetői tartalom

Megtámadták a mobilszolgáltatókat! - A totális internetfüggőség a cél

Portfolio
Tegnap végre hivatalosan is bemutatta a Google Nexus One névre keresztelt okostelefonját. A meglehetősen nagy tudású készülék viszont igazi meglepetést nem okozott szakmai körökben, hiszen már hetekkel ezelőtt kiszivárogtak a részletek. A Google ugyanakkor egyértelművé tette, hogy a mobilinternet terén zajló robbanásszerű fejlődés élére áll, és miközben már most is domináns szereplő a mobilinternet-felhasználás terén, át akarja alakítani a felhasználói szokásokat a totális internetfüggés irányába. A társaság egyúttal a mobilszolgáltatókat is visszaszorítja az üzletből, a legnagyobb amerikai szolgáltatók az iPhone-t forgalmazó AT&T kivételével már most jelezték, benne vannak a Nexus One terítésében.

Itt a csodatelefon!. A Google az előzetes várakozásoknak megfelelően tegnap végre lerántotta a leplet a Nexus One névre keresztelt mobiltelefonjáról. Az új készülék technikai paraméterei nem okoztak csalódást, hiszen a cég pár héttel ezelőtt saját dolgozói között szétosztott már néhány tesztdarabot, így több technológiai portál és blogger is kezébe kaparinthatta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés