Előfizetői tartalom

"Gyorsabb növekedésre készítem fel az RFV-t" (interjú)

Portfolio
Az RFV elmúlt hetekben újonnan kinevezett vezérigazgatójával, Kassai Ákossal beszélgettünk. A mendszer elmondása szerint a társaság eddigi stratégiája nem változik majd, feladatának a cég felkészítését tekinti egy gyorsabb növekedésre, ami egy éven belül 250 millió forintot emészthet majd fel. Románia mellett a hazai piacon is jelentős növekedési lehetőségek mutatkoznak, azonban a választások pár hónapra lassíthatják az új üzletek megkötésének idejét. A vezérigazgató szerint ennek ellenére is reálisak lehetnek azon elemzői várakozások, melyek az idei évre további egy nagy és esetlegesen egy kisebb projekttel számolnak. A finanszírozási struktúra is átalakul, a jelenlegi projekt alapú finanszírozást vállalatfinanszírozásra cserélnék.

Portfolio.hu: Új vezérigazgatót ismerhetnek meg személyében a befektetők. Mennyiben változik a társaság eddigi stratégiája, milyen célokat/terveket fogalmaz meg a következő időszakra? Kassai Ákos: Fontos kiemelni, hogy nem menedzsmentváltás történt a cégnél, hanem bővítés. A korábbi alapítók, akik motorjai voltak a vállalatnak, a jövőben is ugyanúgy kiveszik részüket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés