Előfizetői tartalom

Friss levegőhöz jut a francia árampiac

Portfolio
Jóváhagyta az Európai Bizottság a francia EDF energiatársaság által korábban felajánlott, a társaság túlzott francia árampiaci súlyát csökkentő intézkedéseket, így a magyarországi érdekeltségekkel is rendelkező energiamamut a következő 10 évben komoly engedményeket lesz kénytelen tenni a francia árampiac fejlődése érdekében.

A Bizottság közleménye szerint a EdF kötelezettséget vállalt arra, hogy átlagosan 65%-át a nagyfogyasztóival kötött szerződésekben kötött mennyiségeknek visszavezeti a piacra. Ezt vagy a lejáró szerződésekkel, vagy az üzletfeleinek biztosított szabad szerződésbontás lehetőségével kívánja biztosítani. Az EdF kapott némi mozgásteret a 65%-os határral kapcsolatban a 10...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés