Előfizetői tartalom

Kiborul a H1N1-bili? - Matolcsy vizsgálatot indított

Portfolio
Vizsgálatot indít a nemzetgazdasági miniszter a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatalnál (NKTH). Matolcsy György azért kezdeményezte a vizsgálatot, mert egyes vélemények szerint az Omninvest Kutató, Fejlesztő és Kereskedelmi Kft. és az NKTH között, a H1N1 elleni vakcina kifejlesztésére és gyártására vonatkozó szerződés jogi aggályokat vet fel. A minisztérium mellett az Európai Bizottság Versenyjogi Főigazgatósága is vizsgálatot folytat.

Vizsgálatot indít a nemzetgazdasági miniszter, hogy kiderüljön, igazak-e a hírek, amelyek szerint saját magát bízta meg az Omninvest Kutató, Fejlesztő és Kereskedelmi Kft. a H1N1 influenza-járvány elleni oltóanyag kifejlesztésével. A Magyar Kormány 2010 év elején az Egészségügyi Világszervezet (WHO) elvárásainak megfelelően arról döntött, hogy Magyarországot az újinfluenza...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés