Előfizetői tartalom

A 13%-os megújuló részaránynál ambíciózusabb céljaink is lehetnek

Nemrég megjelent az Új Széchényi Program vitairata, amely kiemelten foglalkozik a Zöld gazdaságfejlesztéssel. Az irat rengeteg új, hivatalos szinten korábban még nem tárgyalt témát visz a köztudatba, amelyek alapvetően változtathatják meg Magyarország megújuló energiákkal való kapcsolatát . A Portfolio.hu Olajos Péterrel, a Nemzetgazdasági Minisztérium energia- és klímapolitikai helyettes államtitkárával beszélgetett zöld bizonyítványos rendszerről, megújuló hőtámogatásról, a magyar gazdaság zöld alapokon történő újjáépítéséről.

Ilyen és ehhez hasonló témákkal behatóbban is foglalkozunk a meghatározó külföldi és hazai előadókat felvonultató Portfolio.hu Green Energy Investment Forum 2010 Konferencián. A rendezvényen "Zöldenergia: Milyen utat választ Magyarország?" címmel előadást tart Olajos Péter is. Zöld bizonyítványos rendszer, hőtámogatás és KÁT-változás. Portfolio.hu.: Az elmúlt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés