Előfizetői tartalom

Az orosz természeti katasztrófa világpiaci következményei

Pusztító árvíz Magyarországon, egy hatalmas körzetben minden élőlényt kiirtó kőolajszennyezés a Mexikói öbölben, a helyenként 42 fokos, pokoli hőségben százszámra magasba lobbanó tűzvészek Oroszországban, borzalmas szárazság Ukrajnában és Kazahsztánban - a világgazdaságra a 2010. esztendőben a jelek szerint minden korábbinál jobban rányomja bélyegét a természeti katasztrófák hosszú sora.

A csütörtök reggel kiadott hivatalos jelentés szerint Oroszországban 843 helyen pusztít a tűz, ebből 388 szerda este óta keletkezett. Idáig legalább 50 ember égett meg, több mint kétszázan menekülés közben vízbe fulladtak, vagy eltűntek. A Nyizsnij Novgorod-i területen két település teljesen porrá égett, két másikban alig maradt sértetlen ház. 170 000 ember küzd a természeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés