Előfizetői tartalom

Elszabadultak a német autógyártók részvényei

Szárnyalásba kezdtek az elmúlt hetekben a nagy német autógyártók részvényei, ami magyarázható a kiváló gyorsjelentésekkel, az euró gyengülésével és azzal is, hogy az elemzői várakozások meredeken emelkednek a szektorban. Véleményünk szerint lehet még tere a további árfolyamemelkedésnek, különösen a Volkswagen esetén, ahol az elemzői konszenzus még mindig nagyon alacsonynak tűnik a második félévre. Fokozott kockázatot jelent viszont, hogy Európában, amely továbbra is legnagyobb piacuknak számít, újabb gazdasági visszaesés jöhet.

Elszabadultak a német autógyártók részvényei. Kapcsolódó cikkünk2010.07.21 12:20 Luxusban a profit - Most kell venni az autórészvényeket?Hatalmas ralin vannak túl a nagy német autógyártók, a Volkswagen, a Daimler és a BMW árfolyama az elmúlt egy évben magasan felülteljesítette a szélesebb körű európai piacokat: míg 12 hónap leforgása alatt a Volkswagen árfolyama több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés