Előfizetői tartalom

Londoni érdeklődés a CIG Pannónia iránt

Portfolio
Külföldi intézményi befektetőkkel és pénzügyi közvetítőkkel találkoztak hétvégi londoni útjukon a CIG Pannónia képviselői. Az életbiztosító részvényeinek jegyzése október 11-én kezdődik, ezt megelőzően a társaság intenzív kampányt is tart, így tömeges kisbefektetői érdeklődés esetén az is megeshet, hogy az október 25-ére tervezett intézményi aukcióra nem kell sort keríteni. A társaság az idei évben is felülteljesíti terveit, részvényárfolyamának várható alakulása azonban a globális befektetői érdeklődéstől is függhet majd. Ennek várható irányairól a Merrill Lynch stratégája tartott Londonban előadást.

Kapcsolódó cikkünk2010.09.23 10:48 CIG Pannónia: száz év a kék óceánon2010.09.21 11:59 Hogy indul a tőzsdén a CIG Pannónia? (Interjú)2010.09.21 11:30 Járai Zsigmond: nagy terveink vannak a biztosítóval Mit hoznak az önkormányzati választások? A Bank of America - Merrill Lynch képviselőivel folytatott beszélgetést követően Gaál Csaba, a CIG Pannónia vezérigazgatója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés