Előfizetői tartalom

Zöld beruházások - Magyarország a régió utolsó országai között

Portfolio
A tegnapi nap során mintegy 250, a megújuló beruházások iránt érdeklődő szakember részvételével lezajlott Magyarország első befektetési fókuszú zöld energia konferenciája, a Green Energy Investment Forum 2010. A finanszírozók szerint kevés a jó minőségű projekt, gondok vannak az árazással, bonyolult és kiszámíthatatlan a szabályozási környezet hazánkban.

Komoly érdeklődést mellett zajlott le tegnap Magyarország első zöld befektetési konferenciája a Portfolio.hu szervezésében, érezhető, hogy a téma forr a hazai gazdasági életben. A Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára Olajos Péter beszédében kifejtette, hogy hazánk megújuló cselekvési tervét a jelenlegi tervek szerint november végéig készítik el. Olajos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés