Előfizetői tartalom

Meglepetések sorozata a hazai gyorsjelentéseknél

Portfolio
A végéhez közeledik a hazai gyorsjelentési szezon, a nagyok közül valamennyi közzétette már harmadik negyedéves eredményeit. A korábbi negyedévekhez képest itt javulás tapasztalható, a blue chipek ugyanis kivétel nélkül felülteljesítették az elemzői várakozásokat nettó eredmény soron. A legnagyobb pozitív meglepetést az OTP okozta, a társaság profitja a konszenzusos értéket csaknem 50%-kal haladta meg. Az alábbiakban az eddig publikált gyorsjelentések rövid, tömör összefoglalását találják Olvasóink.

A Portfolio.hu Tőzsdenapján, november 25-én az alábbi társaságok közül bemutatkozik az Állami Nyomda, az Egis, az FHB, az OTP, az RFV, a Richter és a Synergon is. AAA Auto (1,1/n.a. m EUR) - 34%-kal emelkedő negyedéves árbevétel; - növekvű működési költségek; - az EBITDA a bázisidőszakhoz képest 18%-kal emelkedett; - nettó eredmény soron 8%-os növekedést sikerült...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés