Előfizetői tartalom

Politikai gázárak kerültek meghatározásra

Portfolio
A kormány által bejelentett lakossági gázárak kizárólag politikai szempontok mellett lettek meghatározva, nem pedig a magyar piac fundamentumai alapján - hangzott el a tegnapi Energy Summit Hungary 2010 konferencián. Az gázipar képviselői emellett beszéltek arról is, hogy nekik is tenniük kell azért, hogy a gáz ára hosszú távon stabilan tarthatóvá váljon, valamint hogy ne terheljék fölösleges elemek a tarifákat.

Tavaly a magyar földgázfogyasztás fele realizálódott a versenypiacon, és a legnagyobb fogyasztók már on-line tendereztetés útján választják ki az igényeiknek leginkább megfelelő szolgáltatót. A konferencia gázszekciójának panelbeszélgetői szerint Magyarországnak jelentős gázkitettsége miatt szüksége van a hosszú távú ellátási szerződésekre, de emellett a jövőben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés