Előfizetői tartalom

Putyin is megszólalt MOL ügyben!

Portfolio
Gőzerővel halad a politikai adok-kapok a Surgutneftegas MOL részesedésével kapcsolatban, ma Igor Sechin mellett Vlagyimir Putyin is sérelmezte, hogy az orosz társaság nem élhet tulajdonosi jogával a MOL-ban. Orbán Viktor miniszterelnök jövő héten látogat Moszkvába, ahol több energetikai kérdésben (köztük a Surgut MOL részesedése) is döntés születhet.

Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök ma a legnagyobb német vállalatok vezetőivel tartott találkozón az MTI tudósítása szerint a következő kijelentést tette: "A legnagyobb kőolajtermelő magánvállalatunk, a Surgutneftegas megvette a magyar Mol 20 százalékát. Mindent elkövetnek, hogy képviselőit kiszorítsák, ne engedjék be őket a társaság vezető testületeibe, és ez megszeg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés