Előfizetői tartalom

Elmarad a januári távhőárrobbanás

Portfolio
A távhőárrobbanás elkerülése érdekében a kapcsoltan termelőknél várhatóan kétéves moratórium kerül bevezetésre, és megtörténik a megújuló és földgáz forráson termelő kapcsoltak különválasztása. 2012-t követően érkezhet a külön megújuló és kapcsolt bizonyítványos rendszer. A következő két évben új alkukat kíván kötni a kormányzat az energiaszolgáltatókkal a fogyasztói érdekek szem előtt tartása mellett - mondta Bencsik János az NFM klíma- és energiapolitikai államtitkára, a Napi Gazdaság "Átalakuló energiapiac" című konferenciáján.

Bencsik János előadásában úgy fogalmazott, hogy a következő két év során a közben kidolgozásra kerülő energiastratégiákkal összhangban megtörténik majd az energiaszabályozás teljes körű felülvizsgálata. Az államtitkár elmondása szerint, érzékeli, hogy nem mindenki elégedett a energiaszolgáltatás jogszabály kereteinek elmúlt időszakban tapasztalt változtatásaival...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés