Előfizetői tartalom

Az Adris kész megvédeni a horvát kormány érdekeit a MOL-lal szemben

Portfolio
A horvát Adris idegenforgalmi és dohányipari csoport kész megvédeni a horvát kormány érdekeit az INA tulajdonrésszel kapcsolatban - írja a Reuters. Mint ismeretes a MOL a nemrég ajánlatot tett az INA közkézhányadára, amivel többségi tulajdonossá válna, Horvátország azonban jelezte, hogy igyekszik megakadályozni a MOL ezen törekvéseit.

Az Adris szóvívője ma úgy nyilatkozott: "Készek vagyunk a kormánnyal együttműködni a nemzeti érdekek megvédésében, ebbe pedig az INA is beletartozik". A vállalat már korábban is jelezte érdeklődését az energiaipar iránt, ezzel a bejelentésével pedig meg is tette az első lépéseket. A horvát kormány korábban úgy nyilatkozott, hogy támogat minden olyan befektetőt, akik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés