Előfizetői tartalom

MOL hírek: INA, Surgut, Magyar Energia Hivatal

Portfolio
A MOL közleményben tájékoztatta a befektetőket, hogy hivatalosan is közzétette ajánlatát az INA papírokra a Zágrábi Értéktőzsdén, illetve hogy 2010. december 14-én kézhez vette a Magyar Energia Hivatal által részére kiadott villamosenergia-kereskedelmi engedélyt. Eközben az MTI arról értesült, hogy Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter kedden nem utazott Moszkvába.

Több MOL-hoz köthető hír is napvilágot látott a tegnapi piaczárást követően, melyeket mi a kövtkezők szerint gyűjtöttük össze: - Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter kedden nem utazott Moszkvába, és előreláthatólag a közeli napokban sem tárgyal az orosz fővárosban - tudta meg az MTI. A megbeszélések témája ezúttal is elsősorban a Surgutneftegas tulajdonában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés