Előfizetői tartalom

Mi lesz, ha bukik az Emfesz?

Portfolio
Az utóbbi napokban megint felerősödtek azok a hangok, amelyek szerint az Emfesz, a térség első lakossági ügyfeleket is ellátó szabadpiaci gázkereskedője a végét járja. A sajtóban több hír is megjelent a gázkereskedő tartozásaival kapcsolatban, amelyeket részint a társaság is cáfolt, azonban azt elismerték, hogy a Magyar Energia Hivatal vizsgálódik körülöttük. Ilyen körülmények között felmerül a kérdés: mi lesz, ha nem lesz Emfesz?

Válasz hétköznapi fogyasztóknak Ismét arról cikkezet a sajtó, hogy problémák vannak az Emfesz körül, többen úgy fogalmaztak, hogy gázkereskedő nagyon közel van ahhoz, hogy visszavonják gázkereskedelmi engedélyét. Ne feledjük, az Emfesz a magyar gázpiac nagy túlélője, de amennyiben a Magyar Energia Hivatal mégis úgy döntene, hogy a gázkereskedő nem képes biztonsággal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés