Előfizetői tartalom

Nem csak az autósok körében hódítana a Netrisk

Portfolio
A kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) mellett a Netrisk a jövőben nagyobb piaci részesedést akar elérni az egyéb biztosítások területén, ezért aktívabban fogja keresni a kapcsolatot több mint 700 ezer ügyfelével - mondta az MTI-nek Ertl Pál, a társaságot januártól irányító vezérigazgató. A Netrisk a múlt év végi kgfb kampányban 362 ezer ügyfelet szerzett a biztosítóknak.

A vezérigazgató szerint az egyéb biztosítások értékesítésénél biztatóak az idei első három hét adatai. Az előző év hasonló időszakához képest például 50 százalékkal több utasbiztosítást adtak el, de a lakásbiztosítás is több mint 15 százalékkal nőtt. Tervezik, hogy jogvédelmi és kisvállalkozói vagyonbiztosítást is kínálnak, természetesen on-line kötéssel....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés