FONTOS Itt a friss GDP-adat, már nem stagnál a magyar gazdaság!
 
Előfizetői tartalom

Ne félj, most kell részvényt zsákolni

Portfolio
Egyes kereskedők szerint a most látott részvénypiaci esés nem csupán a 100 dollár fölé kúszó WTI olaj és az arab országok lázongásának köszönhető, hanem egyszerű matematikával és a piacok túlvettségével is megmagyarázható. A mostani csökkenést látva nagy az egyetértés az elemzők között, hogy a most látott esés kiváló vételi lehetőségeket teremt az emelkedő trenden belül.

Múlt szerdán az S&P 500 a medve piac aljának számító 666,79 pontról egészen 1333 pontig emelkedett, mellyel az index 102 hét után megduplázta az értékét. E bűvös szint elérése után szerintük páran már jó lehetőséget láttak az eladásban. Továbbá az is segíthette a korrekciót, hogy az utóbbi hetek monoton emelkedését követően már érett egy jelentősebb megingás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés