Előfizetői tartalom

Nissan Vanette: kisvállalkozók kedvence?

Hámor Iván
A Nissan manapság roppant erős 4x4-es kínálatáról - az eddig megszokott kategóriákat felrúgó, áthidaló "crossover" autóiról és a pick up-járól - híres, de az 1990-es évek második felében a kisvállalkozások nagy örömére forgalmazta a Venette Cargo kisteherautót. Amikor beszüntették a gyártását, sokan elszomorodtak, mert annyira megkedvelték megbízhatósága és olcsó üzemeltetése miatt. Most itt a remény, hogy méltó utóddal "ajándékozzon" meg mindenkit a Nissan.

Nem véletlenül látni még ma is rengeteg Vanette Cargót az utakon, melyek rendületlenül szolgálják gazdáikat. Strapabíró konstrukciójuknak köszönhetően akár 1 millió kilométert is megtettek már nagyjavítás nélkül, ami egy haszonjármű esetében is szép teljesítmény. Hogy az NV200 is hasonlóan sikeres lesz-e, majd 20 év múlva kiderül... Az mindenesetre bizakodásra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés