Előfizetői tartalom

Sokba kerülhetnek később a nem eredeti alkatrészek

Portfolio
A vezető autógyártók rengeteget invesztálnak a baleset-megelőzési technológiák, passzív és aktív biztonsági rendszerek fejlesztésében - ennek legkiválóbb példája a hazai márkakereskedésekbe heteken belül megérkező új Ford Focus. Váratlan, elkerülhetetlen helyzetek azonban sajnos mindig adódnak, s előfordul az is hogy az autó a vezető távollétében, parkolás közben, egy másik autós hibájából sérül. A Ford felmérése szerint átlagosan hétévente egyszer minden autó megfordul a lakatosüzemben.

A gyárak nemcsak az elsődlegesen, a futószalagon beszerelt, hanem a pótalkatrészként értékesített komponenseket a lehető legmagasabb minőségi normák szerint tervezik és gyártják, ezért fontos, hogy egy esetleges balesetet, sérülést követően a javítás is eredeti alkatrészekkel történjék, ezek használata biztosítja ugyanis azt, hogy az autó a balesetet megelőző, eredeti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés