Előfizetői tartalom

Vége a Ford-korszaknak

Hámor Iván
Március elején jelentette be a Malév, hogy az Airportshuttle-Minibusz közreműködésével áprilistól az autópályákon elérhető megyeszékhelyek közül Debrecenből, Miskolcról, Pécsről és Szegedről menetrend szerint buszjáratokkal teszi egyszerűbbé és kényelmesebbé a ferihegyi repülőtér elérését. Az új feladathoz új járművek - melyek bizonyosan nem Fordok lesznek - kellenek, melyek beszerzését pályázat útján valósítják meg.

Az új szolgáltatás beindítása arra is jó apropót teremtett, hogy Antal Mihályt, az cég operatív vezetőjét a jelenleg használt és a kibővülő flottával kapcsolatban is kérdezze a Portfolio.hu. Portfolio.hu: Az elmúlt időszak hajtóanyagár emelkedése indukált-e adminisztratív, vagy egyéb intézkedéseket a közúti közlekedésben résztvevő Minibusz flotta vonatkozásában?...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés