Előfizetői tartalom

Orvosok autóvásárlása: hatalmas lehetőség a forgalmazóknak?

Hámor Iván
Több importőri autóhirdetésben is szerepel olyan megjegyzés, hogy a forgalmazók már egy autó megrendelése esetén is biztosítanak flottakedvezményt a céges vásárlóiknak. Ennek mértéke persze nem publikus, de az biztos, hogy nem kap ugyanannyit az egy-két autós vevő, mint aki 20-30, vagy még több járműről tárgyal. Az orvosok például tipikusan ebbe a csoportba tartoznak, pedig összesen 40 ezren vannak.

A Magyar Orvosi Kamarának jelenleg megközelítőleg 30 ezer tagja van, ami a kötelező tagsággal további 10 ezer fővel fog gyarapodni. Ennyi potenciális vevőt egyik hazai gépjármű forgalmazó sem hagyhat figyelmen kívül, ugyanis az orvosok kifejezetten jó ügyfélnek számítanak. Sokuk számára munkaeszköz az autó - még akkor is, ha ebben a jogszabályi környezet nem igazán kedvez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés