Előfizetői tartalom

20 milliárd forintos állami támogatást akar a győri Audi

Portfolio
Az április 6-i kormányülésen születhet döntés arról, hogy az állam mekkora összeggel támogatja majd a győri Audi-gyár bővítését - tudta meg a Magyar Hírlap. A lap információi szerint az Audi vezetősége ragaszkodik ahhoz, hogy azonos elbírálás címén a kecskeméti Mercedes-beruházáshoz hasonló költségvetési pénzt kapjon, legalább 20 milliárd forintot.

Mint ismeretes, mintegy 900 millió eurós beruházást valósít meg Győrben az Audi és 2013-ig közvetlenül 1800 munkahelyet hoz létre. A társaság komplex támogatásra számíthat: egyrészt a pénzbeli támogatás elérheti a 13-15 milliárd forintot, másrészt az állam kötelezettséget vállal arra, hogy fejleszti a győrszentiváni - állami kezelésben lévő - korábbi lőteret úgy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés