Előfizetői tartalom

Megéri egyterűt venni cégautónak?

Hámor Iván
A Ford szinte minden kategóriában letarolta a cégautó piacot ez elmúlt években. Így volt az egyterűek esetében is, ahol két versenyzőt is indított, a konzervatívabb Galaxy-t, valamint az attraktív S-Max-ot. A 2010-es megújításuk után az a kérdés, hogy egy S-Max valóban tud-e annyival - 1 millióval - többet, mint egy hasonló Mondeo?

Azon cégeknél, ahol az alkalmazottaknak lehetőségük nyílik megválasztani az elkövetkező időszak céges autóját - és a keretbe befér az S-Max is -, relatív sokan élnek az ölükbe hullott opcióval. Szubjektív szempontok alapján - kevésbé elterjedt, ezért kevéssé összetéveszthető, praktikusan használható autóról van szó - érthető is a döntésük, a cég számára pedig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés