Előfizetői tartalom

Hét éve nem látott fordulat! - Megint tombol az optimizmus

Technikailag igen jól festenek a részvénypiacok, a főbb indexek már a februári lokális csúcsok közelében járnak, a japán földrengés és a közel-keleti feszültségek okozta félelmek láthatóan rövid életűek voltak. Az árfolyamok emelkedésével párhuzamosan a befektetői szentiment is látványosan javult, egyes indikátorok már ismét extrém túlvettségről árulkodnak. A befektetőknek ennélfogva érdemes lehet figyelmet fordítani ezekre az indikátorokra, melyek múltban jól használhatónak bizonyultak a rövidtávú fordulatok előrejelzéséhez.
Mit mutat a befektetői szentiment? 1. Az AAII által készített felmérés, mely a szervezet oldalára regisztráltak bullish, bearish, vagy semleges véleményét tükrözi a Dow Jones következő hat havi mozgásával kapcsolatban, az elmúlt hetek után ismét komolyabb optimizmusról árulkodik. A japán katasztrófa, valamint a közel-keleti feszültségek hatására látott visszaesést...

Tisztelt felhasználónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Ha rendelkezik érvényes előfizetéssel, kérjük, lépjen be az alábbi űrlapon:

 

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái