Előfizetői tartalom

A húsvét és a cégautók

Hámor Iván
A húsvéti ünnepek alkalmával nehéz elkerülni az alkoholfogyasztást. Aki nem zárkózik be a saját lakásába, hanem vendégségbe indul, az szinte törvényszerűen találkozik a "kínálók" hadával, akiket az sem befolyásolja, hogy a vendég esetleg autóval érkezett. Ez az autó pedig sok esetben céges, amin szabad szemmel is jól látható, melyik vállalkozásé.

Az alkoholos befolyásoltság alatt történő járművezetés nem csak szabálytalan, hanem ami sokkal rosszabb, valós és közvetlen veszélyekkel is jár. Céges szempontból még ezen is át lehet lendülni, mondván a felelősség a járművezetőé. Csakhogy a céges autóval okozott - vagy csak vétlen félként elszenvedett, de az alkohol szervezetben való jelenléte miatt így is hibáztatható...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés