Előfizetői tartalom

Reagált a minisztérium: Milliókat spórolhat a kormány az iPadekkel

Portfolio
Néhány héten belül a helyettes államtitkári szintig iPad2 táblagépet kapnak a magyar kormány tagjai - tudta meg a Világgazdaság. A lap értesülései szerint a 16 millió forintra becsülhető beszerzés már folyamatban van. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium ma délelőtti közleménye szerint havi másfél-két millió forintot spórolhat a kormány azzal, hogy a jövőben a közigazgatási államtitkári értekezleteken és kormányüléseken iratok helyett iPad-et használnak a résztvevők.

Heteken belül iPad2 táblagéphez juthatnak a kormánytagok, amelyek beszerzése már folyamatban van. A kormánylista alapján számított megközelítőleg 90 darabos tétel az iPad2 modellek 140-240 ezer forint közötti hazai átlagárával számolva mintegy 16 millió forintos kiadást jelent az államnak. A beszerzés várhatóan nem ütközik problémába a szállítási oldalról még akkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés