Előfizetői tartalom

Újra a büntetés lesz a cél, nem a megelőzés?

Portfolio
A közúti közlekedés során elkövetett szabálytalankodások közül nem mindegyik érzékelhető szabad szemmel, vagy optikai elven működő eszközzel. Elsősorban a tehergépkocsik esetében a megengedett tengely-, illetve összterhelés, illetve a vezetéssel töltött idő jelent olyan veszélyforrást, melynek a kiszűrése egész Európában a hatóságok egyik legfőbb célja.

A témakörrel foglalkozó "Korszerű közlekedésbiztonsági és infrastruktúra védelmi rendszerek" nemzetközi konferencia vendégeit Schváb Zoltán közlekedési helyettes államtitkár köszöntötte 2011. június 1-jén, Budapesten. A találkozón mutatkozott be a hazai szakembereknek az ASSET-Road uniós támogatással megvalósuló közlekedésbiztonsági, infrastruktúra- és környezetvédelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés