Előfizetői tartalom

Melyiket a három közül?

Hámor Iván
Az Infiniti azon kevés prémium autógyártók közé tartozik, melyek egyazon karosszériát három, egymástól eltérő hajtási rendszerrel - dízel, benzines és hibrid - is kínálnak. A nagy, felsővezetői autók kategóriájába tartozó M elsősorban egyedi megjelenésével tűnik ki a konkurensei közül, miközben a lemezek alatt is sok különlegességet állít csatasorba.

Az elsősorban tengeren túlra szánt benzines és az Európa számára kifejlesztett dízel változatok után a globális piacra készült hibridhajtású M35h is elérhetővé vált. Kedvezőbb regisztrációs-adó besorolás kompenzálja a drága akkumulátorok és a bonyolultabb hajtásrendszer felárát, így az Infiniti M35h is a többi változattal megközelítőleg azonos áron, bruttó 15-16...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés