Előfizetői tartalom

Orosz libikóka: Putyin kontra Medvegyev

Ezen a héten élénkebbé vált a jövő tavasszal esedékes elnökválasztás két potenciális jelöltje közötti küzdelem Oroszországban, bár már mindketten nem egyszer kijelentették, hogy - a demokrácia nagyobb dicsőségére - egymás között fogják eldönteni a dolgot, és az utolsó pillanatban hozzák nyilvánosságra, mit határoztak. Ez a dolgok jelenlegi állása szerint 2011 szeptemberében lesz.

Elgondolkodtató, hogy a világsajtóban hónapok óta nem lankadó érdeklődéssel kísért orosz választási kampány iránt "az utca embere" mennyire közömbös Medvegyev és Putyin hazájában. Az egykori emberjogi mozgalomból indult Levada Intézet legutóbbi közvélemény kutatásából kiderül például, hogy a megkérdezettek 69 százaléka Putyint, 66 százaléka Medvegyevet szeretné...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés