Előfizetői tartalom

Kívül OK, belül KO

Hámor Iván
A KIA a Sportage modellel tört be az európai autópiacra. A márka többi modellje az 1990-es évek elején abszolút mellékszereplő volt, miközben az - európai gyárban - összeszerelt összkerék-hajtású autó a magas hegyekkel, hosszú téllel rendelkező országokban kifejezetten nagy népszerűségnek örvendett. A harmadik generációnak több ellenféllel kell megküzdenie, de a 7 év garancia és az alacsony fogyasztás jó kiindulási alapot jelent.

A KIA Sportage is egyértelműen a mai európai SUV trendbe kíván beilleszkedni. A korábbinál nyúlánkabb, dinamikusabb külsőt olyan trükkökkel is igyekeznek feldobni, mint az első és hátsó lámpatestek kontúrja, fényük alakja. Elöl LED sor alkotja a nappali haladásjelzőt és felszeretségtől függően akár xenon is lehet a tompított fény, míg hátul a fő lámpatest alá,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés