Előfizetői tartalom

Elfogadta a piac az új Focus-t

Hámor Iván
Júniusban már több új Ford Focus került értékesítésre, mint amennyi a kifutó modellből fogyott - 206 kontra 118 db -, ami a világ minden földrészén elérhető, és így rengeteg ízlésnek megfelelni kívánó autót esetében azt jelenti, hogy sikerült elfogadtatnia magát a vevőkkel. Három karosszériaváltozat, benzines és dízelmotorok, valamint leporelló hosszúságú opciós lista nehezíti a választást.

A Ford alsó-középkategóriás modelljének generációváltása az eladási darabszámokon is meglátszik, a "csere" hónapjaiban más márka modellje vette át Magyarország legkedveltebb cégautójának a képzeletbeli címét. Az új Focus semmivel sem lett rosszabb, mint az elődje, sőt, viszont az ára - vagy a havidíja - érezhető mértékben magasabb, ami a cégek esetében is jelentősen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés