Előfizetői tartalom

Vérfrissítés Ferihegyen

Hámor Iván
Harminc darabos új beszerzéssel 15,6 hónaposra javítja flottájának átlagéletkorát a repülőtéri transzferre szakosodott Airportshuttle-Minibusz. Az új járművek kizárólag Budapest terültén belül állnak az utasok rendelkezésére. A márciusban kiírt pályázat nyertese a Volkswagen lett Transporter modelljével, ami a Mercedes-Benz Vito/Viano járműveit szorította maga mögé a végső értékelés során.

Évente 100 ezer kilométert teljesítenek az Airportshuttle-Minibusz Budapesten közlekedő járművei, így a bérleti díj összege mellett a garancia vállalás futamideje és részletei, a felszereltség, a szervizelési költség az egész üzemeltetés idejére, szerviz hálózat lefedettsége, alkatrészárak, rezsióradíj, a környezetvédelmi besorolás és a hajtóanyag fogyasztás is döntő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés