Előfizetői tartalom

Új Toyota Hilux - A sarkkörön túl is elmegy

Hámor Iván
Az elmúlt évek visszahívási kampányai sem ringatták meg az alapvető bizalmat a Toyota modellek iránt, legyenek azok személyautók, vagy haszonjárművek. A Toyota Hiluxból 2010-ben 21 866 db kelt el, ami 25%-os piaci részesedést jelent. A közkedvelt pick-up megújult külsővel kíván még nagyobb népszerűségre szert tenni.

A kishaszonjármű szegmensben is egyre nagyobb szerepet kap a dizájn, így a Toyota formatervezői a Hilux pick-up-nak is új megjelenést rajzoltak. A szemmel is látható változásokon túlmenően a két- vagy négykerék-hajtású munka- vagy szabadidőautó 2,5 és 3,0 literes dízelmotorja is teljesíti az Euro5 környezetvédelmi előírásokat. A szimpla-, extra- és duplakabinos kivitelek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés