Üzlet

Ma kezdődik a magyar gyorsjelentési szezon

Portfolio
A tengerentúlon már javában tart a második negyedéves gyorsjelentési szezon, itthon viszont csak a mostani héten lendülnek bele igazán a vállalatok. A nagyobbak közül mondhatni szokás szerint a Magyar Telekom kezdi a sort e hét csütörtökön, viszont a kisebbek közül a Plotinus az egész mezőnyt beelőzve már júliusban publikálta a számait, mint tette ezt elsőként április során.
Az idén debütáló Plotinus sorozatban másodjára mindenkit beelőzve július 6-án már közzétette az első negyedéves számait. A társaság ebben összesítve 47,2 millió forint adózás előtti eredményről számolt be.A második negyedéves gyorsjelentést publikáló cégek közül a Magyar Telekom számait a befektetők augusztus 4-én ismerhetik meg, míg a többi blue chip közül a MOL augusztus 16-án, az OTP pedig várhatóan augusztus 19-én jelent. A Richter szokásához híven nem adott meg pontos időpontot, ám várhatóan az elsők közt teszi közzé a számait majd a nagyobbik hazai gyógyszergyártó.

A kisebbek közül a hetet a Pannergy és a Rába kezdi, továbbá az Állami Nyomda és a Zwack is ezen a héten teszi közzé az eredményszámait.

A táblázatban egyelőre nem szerepel az Elmű-Émász páros és a Synergon, mivel e papíroknál még nem kaptuk meg a végleges közzétételi időpontokat, de több kisebb cég kapcsán is csak egy adott időintervallumot tudunk most publikálni, mely természetesen a következő hetekben rendre pontosításra kerül.

A könnyebb kezelhetőség érdekében kétféle módon tesszük közzé táblázatunkat, baloldalon a cégnév, a jobboldalon pedig az időpont szerinti sorrendben láthatják Olvasóink a jelentő cégeket. A táblázat továbbra is elérhető a Vállalatok aloldal Gyorsjelentési időpontok menüpontja alatt.

Ma kezdődik a magyar gyorsjelentési szezon
brexit0923
weworkiroda2
EKB épület
Az építkezésekről csábítja át a munkásokat a konkurencia
nyugdíjas parlament
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-al elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
weworkiroda2