Előfizetői tartalom

Bivalyerős a BMW is

A BMW második negyedéve több szempontból is rekordnak számít, soha korábban nem értékesített a vállalat egy negyedév alatt ennyi járművet, az árbevétel és a profit is új csúcsra futott. A vállalat profitabilitása is minden korábbinál magasabb volt az április-június időszakban, ezt a világ vezető prémium autógyártója a modell-mix kedvező irányba történő elmozdulásának és további hatékonyságjavulásnak köszönheti.

Sokkal jobb a profit, mint amit vártak A várakozásoktól árbevétel szinten minimálisan elmaradó, operatív és nettó profit szinten viszont a vártnál lényegesen jobb negyedéves számokról számolt be ma a BMW.Új csúcson az értékesítés A vállalat a második negyedévben az egy évvel korábbihoz képest 18,5 százalékkal több BMW-t, MINI-t és Rolls-Royce-ot értékesített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés