Előfizetői tartalom

A Magyar Telekom anyjának sem megy jobban

A várakozásoknak árbevétel szinten megfelelő, EBITDA szinten valamivel jobb, nettó profit szinten viszont attól lényegesen elmaradó számokat közölt ma gyorsjelentésében a Deutsche Telekom. A társaság árbevétele az európai telekom trendeknek megfelelően a negyedévben tovább csökkent, a fontosabb piacokon mindenütt a vezetékes előfizetők számának csökkenésével és a szolgáltatások árának csökkenésével szembesül a vállalat.

Továbbra is lejtmenetben A második negyedéves árbevétel 3,3 százalékkal esett vissza, az év első hat hónapjában 6,6 százalékos volt a csökkenés. Az első féléves 1,6 milliárd eurós visszaesésből 0,8 milliárdot a T-Mobile UK dekonszolidálása ad. A vállalat egyetlen szegmense, amely növelte bevételeit, a System Solutions volt, a Németországból származó árbevétel 3,4...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés