Előfizetői tartalom

Egykor a bankárok kedvence volt

Hámor Iván
Az Opel felső-középkategóriás modellje az 1990-es évek elején az egyik első olyan "nyugati" autó volt, amit megdöbbentő formaterve és újszerűsége hamar az akkori nagyvállalatok, bankok irigyelt munkatársainak cégautójává tette. Mivel az ár akkor is kulcsfontosságú volt, a legtöbb A Vectra 1,6 literes, 75 lóerős motorral került a flottákba. A 2012-es Insignia még ezt is képes "alulmúlni", ugyanis 1,4 literes motorral is elérhető lesz.

Bemutatkozása óta több nemzeti és nemzetközi díjat nyert el az Opel Insignia, többek között az "Év Autója" lett. A vevők élénk érdeklődéssel fogadták: eddig több mint 400 ezer darabot vásároltak belőle. Új benzinmotorokkal, műszaki megoldásokkal és felszereltséggel 2012-ben folytatja pályafutását az Insignia.A nagy igény miatt az Opel lerövidítette a rüsselsheimi üzem...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés