Előfizetői tartalom

Gombnyomásra életet ment, egyébként spórol az új Transit

Hámor Iván
Az autógyártók előszeretettel harangozzák be úgy újdonságaikat, hogy azok csak és kizárólag az ügyfeleik javát szolgálják, és csak a vevők érdekeit szem előtt tartva, pénzt, időt és fáradságot nem kímélve kerültek kifejlesztésre. Ezzel szemben sok esetben "mindössze" a törvényi előírásokat teljesítik, ahogy a Ford is tette a Transittal.

Az egyre szigorúbbá váló, egyre alacsonyabb határértékeket megengedő környezetvédelmi előírások az autógyárakat is cselekvésre kényszerítik. A saját maguk által tervezett modellfrissítéseket össze kell hangolniuk a jogszabályi változásokkal annak érdekében, hogy egyáltalán a piacon maradhassanak. Vannak gyárak, melyek ezért a törvényi határidőnél előbb, de a saját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés