Előfizetői tartalom

Ellenőrzésre számíthatnak az autósok: ajándék és bírság is lehet a vége

Portfolio
A jövő hét folyamán az ország számos pontján környezetvédelmi ellenőrzésekre számíthatnak az autósok. Az Európai Mobilitási Héthez kapcsolódó akció célja, hogy felhívja a figyelmet a környezetbarát, energiatakarékos autózás fontosságára - olvasható az NFM közleményében. Jó hír, hogy a megfelelő környezetvédelmi állapotú gépkocsik vezetői ajándékot kapnak, rossz hír viszont, hogy bírság is lehet az ellenőrzés vége.

"Az akció keretében az illetékes megyei Közlekedési Felügyeletek 12 db közúti környezetvédelmi ellenőrzésekre alkalmas gépkocsival mintegy 1500-1700, a hatályos környezetvédelmi előírások szerinti mérést végeznek el 2011. szeptember 19. és 23. között, Budapesten, Debrecenben, Győrött és Szegeden, naponta változó helyen. A megfelelő környezetvédelmi állapotú gépkocsik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés