Előfizetői tartalom

"A nukleáris energia nem választás kérdése"

A szűkös lehetőségek miatt a nukleáris energia nem választás kérdése, míg a megújulók további terjedése várhatóan a háztartási szegmensben, az egészen kicsi berendezések telepítésével folytatódik majd a jövőben. Kérdéses, hogy a folyamatosan növekvő kereslet mellett a földgáz meddig lesz képes megőrözni versenyképességét, az évtized nagy energetikai sztorija az okos mérők elterjedése, és az intelligens hálózatok kialakulása lehet. A Portfolio.hu Kiss Péterrel, a KPMG partnerével, energetikai és közüzemi tanácsadásának globális és közép-kelet-európai vezetőjével beszélgetett a tanácsadócég szeptember végén esedékes nemzetközi energetikai konferenciája kapcsán.

A párizsi eseményről a Portfolio.hu a helyszínről tudósít majd. Portfolio.hu: Mennyiben változott meg a jövő energia-, áramellátásáról alkotott kép a fukusimai balesetet követően? Ez az újabb baleset megadta a kegyelemdöfést e felvirágzás előtt álló iparágnak, vagy csak a csernobilihez hasonló kezdeti sokk az, amit tapasztalunk most, és a világ ismét rátér majd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés