Előfizetői tartalom

Milyen céges autója van Vettelnek?

Portfolio
A Formula-1 aktuális világbajnoka fiatal kora ellenére meglehetősen kifinomult gondolkodással rendelkezik. Mindez nem csak a versenypályán, hanem a mindennapi életben is tükröződik viselkedésén. Elért sikerei ellenére a visszafogottság jellemzi, ami legújabb cégautójában is megjelenik, még ha csapatának egyik fő támogatója biztosította is számára.

Az Infiniti az autóiparban szokatlanul gyors fejlesztőmunkával készítette el, egészen pontosan módosította úgy az alaptípust, hogy az minden tekintetben megfeleljen Sebastian Vettel elvárásáainak. A tanulmányautó az Infiniti eddigi leggyorsabb modellje és minden idők talán legexkluzívabb crossovere. Különleges technológiájának, könnyű alkatrészeinek és fejlett felszereléseinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés