Előfizetői tartalom

Mattheisen: nehéz lesz a negyedik mobilszolgáltatónak

A Magyar Telekom múlt héten sajtótájékoztatón jelentette be, hogy 2012. január 1-jén elindítja 4G/LTE mobilinternet szolgáltatását. Az esemény kapcsán beszélgettünk Christopher Mattheisennel, a társaság elnök-vezérigazgatójával. A menedzser elmondta, a 4G technológiára épülő szolgáltatások is kitörési pontot jelenthetnek a társaság számára, ami azért is fontos, mert az éles verseny és a romló makrogazdasági kilátások mellett nem könnyű növekedést elérni a telekommunikációs szektorban. Mattheisen arról is beszélt, hogy a hazai mobilpiacon nehéz lesz üzleti alapon működnie egy negyedik szereplőnek, ennek ellenére komolyan veszik az új piacralépőket, mint amilyen a virtuális szolgáltató Tesco Mobile.

Portfolio.hu: A Magyar Telekom bejelentette, 2012 januárjában elindítja a 4G technológián alapuló mobilinternet-szolgáltatását. A nagyobb sávszélesség elérésére alkalmas hálózatok fejlesztését azonban a versenytársak, a Vodafone és a Telenor is megkezdte. A Portfolio.hu olvasói, és a befektetők számára a technológia abból a szempontból lehet érdekes, hogy mi a Telekom...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés