Előfizetői tartalom

Kipukkant az E-Star - Lesz-e feltámadás?

Sándor Dávid
Annak ellenére, hogy nagy változásokon ment keresztül az E-Star az utóbbi két évben, az árfolyam a már 2008-ban is megjárt szinteken tartózkodik. A jelentős növekedés közepette sebeket is szerzett a vállalat, így hiába a nyomott árszint, a menedzsment profit warningja után a papírok korábban megfigyelhető jelentős alulértékeltsége eltűnt (legalábbis amennyiben a jövő évre megfogalmazott eredményvárakozást vesszük alapul). Összegyűjtöttük azokat a legfontosabb pozitív és negatív irányú változásokat, melyeken az utóbbi három évben átesett a társaság.

Hova jutott a vállalat három év alatt?. Míg a 2009-es válság mélypontjáról a tavaszi csúcsokig több mint tízszeresére emelkedett az E-Star részvények árfolyama, a 12 000 forintos magasságokból pár hónap leforgása alatt feleződött a papír. Technikai szemmel érdekes szintekhez érkeztünk, hiszen 2008-ban, majd 2010-ben is sokat időzött az árfolyam az 5600-5700 forint körüli...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái