Előfizetői tartalom

Tovább erősödhet a forint, aztán jöhet a feketeleves

Csizmadia Balázs
Mindenkit foglalkoztató téma az EURHUF árfolyamának alakulása, így a technikai elemzés szabályai alapján elkészítettük elemzésünket. Cikkünkben a hetes grafikon alapján megvizsgáltuk a devizapár hosszabb távú kilátásait, elemeztük a napos grafikonon kialakult közép távú mozgást, és végül górcső alá vettük a rövid távú lehetőségeket is.

Az EURHUF a hetes grafikonon kialakult mozgása alapján egyértelmű emelkedő trendben van, ami hosszabb távon további EURHUF emelkedést (forint gyengülést) jelent. A sokáig szunnyadó hetes trend 2011. szeptemberében kapott újabb lendületet, amikor az árfolyam áttörte a csökkenő trendvonalát, és meghaladta a 275 forintos technikai szintet. Jelen pillanatban az árfolyam az utolsó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés